Njohja me profesione

Ekipi i Busullës

184 artikuj

238 ndjekës

Watch critique and give pointers on speeches

Në këtë artikull gjeni vegëzat nga Facebook-u për fjalimet e profesionistëve të fushave të ndryshme, të cilët kanë prezantuar para nxënësve profesionin e tyre dhe shkollimin e nevojshëm për atë profesion.

  • Inxhinier/-e i/e mekanikës

https://www.facebook.com/busullacom/videos/608754699849134/

  • Farmacist/-e

https://www.facebook.com/busullacom/videos/667976797318874/

  • Gazetar/-e

https://www.facebook.com/busullacom/videos/1147306225626061/

  • Psikolog/-e

https://www.facebook.com/busullacom/videos/248780733222805/

  • Mësimdhënës/-e

https://www.facebook.com/busullacom/videos/883022982171287/

  • Dizajner/-e i/e modës

https://www.facebook.com/busullacom/videos/1154285674912855/

  • Regjisor/-e

https://www.facebook.com/busullacom/videos/1179244189083753/

  • Stomatolog/-e

https://www.facebook.com/busullacom/videos/2495444404099524/

Këto vegëza i gjeni edhe në faqen e Facebookut https://www.facebook.com/busullacom/.

Shkarko PDF