Ekonomiksi i Mendimit Praktik, një libër që duhet ta lexojë çdo maturant

Ekipi i Busullës

184 artikuj

238 ndjekës

Screenshot 6

Libri “Ekonomiksi i Mendimit Praktik” është një material ideal për studentët e ekonomisë që synojnë të marrin bazat e ekonomiksit nga një dimension praktik, për nxënësit e shkollave të mesme të cilët aspirojnë karrierë në shkencat ekonomike, por jo vetëm.

Libri është i përshtatshëm dhe i kuptueshëm për të gjithë ata që duan të dijnë se si funksionon ekonomia dhe vendimmarrja ekonomike në nivel personal dhe më gjerë.

Shkarkojeni librin duke klikuar në këtë link: https://www.econfun.org/sq/downloads/

Shkarko PDF