Filtro rezultatin
115 Rezultate
Map view e11a4e46895d2adef5c40fc0bbf548db0b7b39f25ca3476943e6c9350e4339fa
Akademia evolucion

Akademia Evolucion

Drejtimi: Gazetari, Media dhe Komunikim and Dizajn
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Privat
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Aktrim

Fakulteti: Fakulteti i Arteve
Drejtimi: Arte
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Arkitektura e Interierit dhe Dizajni i Mobileve

Fakulteti: Fakulteti i Shkencave të Aplikuara - Ferizaj
Drejtimi: Dizajn
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Arte Aplikative

Fakulteti: Fakulteti i Arteve
Drejtimi: Arte
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Arte Aplikative- Dizajn Grafik

Fakulteti: Fakulteti i Arteve
Drejtimi: Arte
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Arte Aplikative- Grafikë

Fakulteti: Fakulteti i Arteve
Drejtimi: Arte
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Arte Dramatike- Dramaturgji

Fakulteti: Fakulteti i Arteve
Drejtimi: Arte
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Arte Dramatike- Regji Filmi

Fakulteti: Fakulteti i Arteve
Drejtimi: Arte
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Arte Dramatike- Regji Filmi dhe Televizioni

Fakulteti: Fakulteti i Arteve
Drejtimi: Arte
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
446px university of prishtina logo.svg

Arte Dramatike- Regji Teatri

Fakulteti: Fakulteti i Arteve
Drejtimi: Arte
Qyteti: Prishtinë
Statusi: Publik
N/A €
Rezultatet e krahasimit