Ministria e inovacionit dhe nd%c3%abrmarr%c3%absis%c3%ab

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Lista e shpalljeve

Ndrysho fjalëkalimin

Password c1c080deb443f2949c8d26a914258320a0d5d8d215495b0a334288ca10721db0

Ju lutem, ndërroni fjalëkalimin për të qenë
Busulla juaj më e sigurtë.

Fjalekalimi nuk pershtatet