Aztech Shpk është kompani lider me rrjetin më të madh të dyqaneve të shitjes me pakicë në lëminë e teknikës në tregun Kosovar. Momentalisht, kompania Aztech Shpk zhvillon aktivitetin e saj në mbi 20 (njëzetë) pika të shitjes në qytete të ndryshme të Kosovës si në: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjakovë, Mitrovicë, Ferizaj, Gjilan, Suharekë, Malishevë, Fushë Kosovë dhe Lipjan.

Për Departamentin e Marketingut, “Aztech” Shpk kërkon të rekrutojë me orar të plotë:

Dizajner

që të:
– jetë student apo i diplomuar,
– të zhvillojë dizajne duke mbledhur informata dhe të dhëna përmes hulumtimeve,
– të jetë i/e aftë për të ripërcaktuar një përmbledhje projektimi brenda kufizimeve të kohës,
– të jetë metodik, i/e organizuar, që mëson shpejtë dhe i gatshëm të punoj në punë ekipore,
– të jetë fleksibil dhe i/e shpejt në zhvillimin e dizajnëve.

të njoh:
– Adobe Illustrator
– Adobe Photoshop
– Adobe InDesign
-Adobe After Effects

Përparësi kanë personat të cilët e njohin punën në After Effects.

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin online në webfaqen tonë duke klikuar tek seksioni i Burimeve Njerëzore: http://aztech-ks.com/electronics/burimetnjerezore/

Afati për aplikim deri me datë: 10.02.2019.

Për informatën tuaj, vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë nga Departamenti i Burimeve Njerëzore.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?