• Klientët tanë janë Google dhe Facebook. Ne punojmë me pagë fikse, dhe vetem 27.5 orë në javë. Ora paguhet 5 € netto.
  • Ne paguajmë 2 herë në muaj.
  • Kandidatet duhet te flasin gjuhen Gjermane

Ju lutemi na kontaktoni me telefon sot në+38349440775 Ju mund të na kontaktoni nga e hëna deri të premten nga ora 9:00 deri në orën 17:00 dhe të na vizitoni në faqen tonë të internetit në www.callcenter-prishtina.com

Nuk bejme Homeoffice!

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?