Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shtijes me pakicë.
  • Përgjësi për sektorin e caktuar.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes:

Web: http://www.tregugroup.com/ 

apo  e_mailit: info@tregugroup.com 

Dhe ta dergoni CV-në numrin Viber: +383/49/933/576

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?