Nga kanditadët kërkohet:

  • Te ketë paraqitje profesionale,
  • Diplomë universitare në Arkitekturë, Dizajn, Inxhinering
  • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,Inxhinering
  • Njohuri të gjuhës angleze.
  • Përvojë të gjerë me AutoCAD dhe Microsoft Office dhe programeve perkatese.
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  • Aftësi në vendimarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA: Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: dukagjin.ademaj@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.


Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?