Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Entuziazëm dhe pasion për të ofruar shërbim të shkëlqyer
  • Përpikmëri, mirësjellje dhe kujdes ndaj klientëve
  • Aftësi të mira komunikimi me klient
  • Ambicie dhe motivim

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të aplikojnë përmes Webfaqes:tregugroup.com apo e_mailit: info@tregugroup.com, poashtu dhe ta dergojnë CV në numrin Viber dhe +383/49/933/576


Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?