Pi Communication eshte ne kerkim te nje Dizajneri Grafik. 

Kushtet e punes:

  • Te kete njohuri ne printim digjital.

  • te kete njohuri te paketes se Adobe dhe teknikave te shtypit.

 Per aplikim, dergoni CV dhe portfolio ne info@pirelations.com

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?