Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Njohja e pajisjeve te punës ne Qendrën e monitorimit
 • Ruajtja dhe siguria e pajisjeve dhe dokumenteve të kompanisë
 • Monitorimi 24/7 i pajisjeve të komunikimit, dhe pajisjeve për monitorimin e sistemeve te sigurisë.
 • Aftësi te mira komunikimi dhe koordinimi me ekipet ne teren (patrullat, rojet, tekniket, etj.)
 • Zbatimi i detyrave tjera relevante të kërkuara nga baza dhe hierarkia

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:

 • Te kenë te përfunduar minimum shkollën e mesme, shkollimi superior i preferuar;
 • Aftësi te mira kompjuterike
 • Përvoja e punës një vjeçare në lëmin mon
 • Mos të kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
 • Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
 • Aftësi për të punuar në situata stresuese;

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 9:00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati III-të), Prishtinë, apo ti dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz.
 

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?