Medruplast për plotësimin e vendeve të lira të punës për njësitë punuese Zona Industriale Parku I Biznesit Drenas - e cila merret me prodhimin e letres hixhenike dhe ambalazhes flexibile , shpallë konkurs për:

Mekanik – Mjeshter per mirmbajtjen dhe rregullimin e makinave prodhuese

Elekticist – Sipas nevojes ne prodhim                                                                        

Kualifikimet / Kërkesat 

  • Perpersi kane kanditatet me pervoj pune;

Pagesa: Shumë Konkuruese

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: info@medruplast.com; 045496001

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?