Kompania e sigurimit “KING SECURITY” shpallë konkurs për vende të lira pune me mundësi punësimi të menjëhershëm.

Pozita: Agjent Marketingu, 5 Persona

Vendi: Prishtinë

Kualifikimet e kërkuara:

-Diplomën e shkollës së mesme

– Çertifikata nga policia që nuk jeni në hetime

-Aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil

-Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë

Përvoja paraprake në punë të ngjashme është një përparësi;

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune nga ora 08:00 deri 16:00 në zyret e kompanisë, adresa: Rr.Garibaldi nr.7/5 (përballë parkingut të Grandit). Prishtinë,ose dergoni CV-në me fotografi në e-mail adresën: king-security@hotmail.com, ose kontaktoni ne numrat e telefonit ( 049-222-739/045-222-739).

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?