Mediakos është një ndër kompanitë më inovative në Kosovë, vazhdimisht në rritje. Suksesin e kemi arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore.  Mediakos, si rrjet kabllor bashkëkohorë, është vazhdimisht duke kërkuar persona punëtorë dhe të talentuar për të kontribuar në ofrimin e shërbimeve më të avancuara dhe më kualitative për tregun tonë.

Andaj shpall: KONKURSE PUN në Pozitën:

Agjentë për marketing në teren (2 POZITA),ku do të bëjnë shpërndarjen e broshurave dhe do të bëjnë kontrata të reja.

Data e fundit per aplikim eshte 29.12.2018

Aplikimi bëhet ONLINE në E-mail : mediakosc@gmail.com

Ose dërgoni CV në Zyren e MEDIAKOS COMMUNICATION

Adresa : Pejë – Rr. Eliot Engel (Pranë Urës së Gurit)

Nr.tel 049694302

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?