Kompania Kujtesa shpallë konkurs për pranimin e 26 punëtorve.

Pozitat-26 Agjent/e të shitjes në teren, dhe të drejt aplikimi kanë të interesuarit nga këto qendra:

Prishtinë, Besianë, Kastriot, Drenas, Pejë, Gjakovë, Deqan, Prizeren, Ferizaj, Shtime, Lipian, Gjilan

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Hulumtimi i tregut dhe gjetja e klientëve të ri
 • Viziton klientët, promovon dhe shet produktet e Kujtesës për persona fizik.
 • Përfaqëson denjësisht Kujtesën tek publiku; qoftë në telefon apo në takime
 • Prezentimi i ofertave/çmimeve të Kujtesës
 • Bërja e kontratave me marrëveshje dhe përcjellja e punës së shërbimeve teknike deri në kyçjen e klientit në rrjet.
Kushtet financiare:

Page baze dhe insentiva te larta

Kualifikimet:

 • Të posedojë aftësi udhëheqëse dhe të jetë analist i mirë;
 • Fleksibil dhe i përgatitur për tu adaptuar me ndërrimet eventuale në treg;
 • Të jetë energjik, të ketë iniciativë, kreativitet dhe aftësi të mira komunikimi.
 • Të posedoj aftësi të mira interpersonale;
 • Të ketë përvojë pune në shitje.
 • Njohuri të produkteve dhe shërbimeve të Kujtesës (e preferueshme)
Të interesuarit, mund të aplikojnë në mënyrë elektronike, duke dërguar CV, dhe të gjitha diplomat apo çertifikatat e trajnimeve të tyre, në email adresën:

hr@kujtesa.com duke e specifikuar në “subjekt”, emrin e pozitës për të cilën aplikoni.

Në proces rekrutimi ftohen vetëm të interesuarit serioz.

Konkursi mbetet i hapur deri me 20 Korrik 2018.

KUJTESA NET SH.P.K

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?