Trian Marketing , kompani e cila vepron sipas ligjeve te Kosoves, ofron mundesi punesimi!

Deshironi te krijoni karriere dhe te jeni te kenaqur me kushtet e punes, kete mundesi ju ofron Trian Marketing .

Ne jemi duke kerkuar 20 Agjent/e  telefonik/e.

Kushtet :

  • Te kete njohuri te gjuhes gjermane,
  • Te jete person komunikativ,
  • Te jete imotivuar per pune,
  • Te kete gatishmeri per pune me presion.

Cka perfitoni:

  • Karrier Pune,
  • Mundesi per rritje Profesionale,
  • Kontrate Pune afatgjate,
  • Rroge konkurruese.

Orari i Punës: 11:00 – 19:00

Menyra e Aplikimit:

Emaili: Trianmarketingks@hotmail.com

Nr Kontaktues: 044/811-338

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?