Kriteret:

  • Njohja e mirë e gjuhës angleze (obligative)
  • Të kenë aftësi të mira komunikuese
  • Të kenë përvojë të mëparshme në këtë fushë
  • Gatishmëri për punë ekipore dhe zhvillim profesional

Kushtet e ofruara:

  • Kontratë të rregullt pune Full - Time (E Hënë - E premte: 10:00 – 17:00)
  • Ambient modern i punës
  • Pagë nga më konkurueset në treg + Bonuse mbi objektivat
  • Trajnime intensive
  • Mundësi e ngritjes në pozitë

Apliko tani në email adresën info@beepsolutions.com, ose na kontakto në numrin tonë të telefonit: +383 44 510 511
Adresa: Rr. Sejdi Kryeziu 40, Pejton, Prishtinë

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?