Kualifikimet

Agjentat duhet të jenë:

  • serioz
  • pervoje te ngjashme
  • energjik
  • komunikativ

Tjera

  • Zyret tona gjinden afer sheshit te Bill Clintonit.
  • Rroga bazohet ne shitjet e cdo agjenti. Vlen te theksohet se nuk deshirojme kerkese pune nga agjenta qe nuk synojne qe rroga te rrezultoj ne minimum 300 euro ne muaj.
  • Kerkesa duhet te permbaj se paku emrin, nurmin e telefonit, dhe pervojen, dhe behet permes emailit ddonat.-@live.com
  • Agjentat e duhur do di kontaktojme

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?