Kandidatet duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

✔️ Të zotërojnë shumë mirë gjuhën gjermane

✔️ Preferohet të ketë përvojë në fushën, shërbimi i klientit(jo marketing)

✔️ Të jenë të motivuar, korrektë dhe bashkëpunues

✔ Të jetë aftësi bashkpunimi në grup

Çfarë ofrojmë:

✔️ Kontratë të rregullt pune sipas legjislacionit Kosovar, Full – Time

✔️ Pagë nga më konkurueset në treg

✔️ Trajnime të vazhdueshme dhe të specializuara për rritjen e performancës në punë

✔️ Mundësi për t’u rritur profesionalisht

Bëhu pjesë e jona edhe ti! Apliko tani në adresën e e-mail-it:  csvengo@gmail.com, ose na kontakto në numrin tonë të telefonit:  +386 49 529996 , +386 49 412 373 Adresa:  Bulevardi i Deshmoreve Ulpian (mbrapa mobishop Goni) , Prishtinë

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?