Goody’s Burger House është e interesuar që të punësojë staf të përgatitur dhe ambicioz për punë afatgjatë.

Pozita e hapur për punë:

2 Arkatare

Mënyra e Aplikimit:

CV-në me fotografi e dergoni tek: info@magnafood-ks.com

në Subjekt e shkruani pozitën për të cilën aplikoni.

Aplikacionet pranohen deri më: 30.12.2018

Për më shumë informata na vizitoni dhe aplikoni personalisht tek Goody’s në adresën: “Sheshi Zahir Pajaziti” Prishtinë.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?