Pershkrimi i punes

 • Tregu Group zhvillon aktivitetet tregtare dhe sherbyese në 5 Qendra .. Posedon hapsira me ambient të mbyllur me kushte bashkëkohore. "TREGU GROUP" është njëra ndër Kompanitë më të suksesshme për punësim në qytetin  e Prishtinës andaj i motivojmë kandidatët që të na bashkohen në rrugëtimin tanë.
 • Tregu Group funksionon si tërësi me një asortiment të pakrahasueshëm dhe funksionon në dhjetë njësi shërbimi:
 1.  Tregu me peme dhe perime
 2. HiperMarket
 3.  Produktet e bylmetit
 4. Produktet e mishit
 5. Paisje Shtëpiake
 6. Textil
 7. Prodhime ëmbëlsirash
 8. Prodhime ushqimesh tradicionale
 9.  Fast Food
 10. Restaurant and Bar Caffe
 • Tregu Group shpall konkurs pune për pozita plotesuese ne te gjitha pikat per:
 • Arkatare 

Detyrat


 • Përvojë pune të shitjes me pakicë
 • Përgjegjëse për sektorin e caktuar
 • Aftësi të mira komunikimi me klient
 • Ambicie dhe motivim


Tjera


 • Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë përmes Web: http://www.tregugroup.com/ apo  e_mailit: info@tregugroup.com
 • *Kontaktohen për intervistë vetëm më të vlerësuarit.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?