Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përvojë pune të shitjes me pakicë.
  • Përgjegjësi për sektorin e caktuar.
  • Aftësi të mira komunimkimi.
  • Ambicie dhe motivim.

Kandidatët që dëshirojnë të aplikojnë duhet  të aplikojnë permes:
Web: www.tregugroup.com apo e-mailit: info@tregugroup.com apo ta dergoni CV-në numrin Viber: +383 49 933 576

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?