Kompania BINNI

Lokacioni: Pejë

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

Arkitekt/e, (2 pozita)

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

  • Te ketë paraqitje profesionale,
  • Përvojë se paku 2 vite në Arkitekturë, Dizajn,
  • Njohuri të gjuhës angleze.
  • Përvojë të gjerë me ArchiCad, AutoCAD dhe Microsoft Office.
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekt.
  • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale.
  • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kerkesave.
  • Aftësi në vendimmarrje dhe zgjidhjen e problemeve.

PAGESA:   Konkuruese.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në: adriatik.alija@binni.biz, dhe në numrin e telefonit 045/101-851.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?