Kandidati-ja duhet t'i plotësoj këto kushte:

  • Te kete aftesi komunikative,
  • Te njoh programet basike per pregatitjen e ofertave,
  • Te posdeoj patent shofer,
  • Te jet i gatshem te punoj nen presion dhe jasht orarit te punes.

Të interesuarit mund të dergojn CV ne email: quadrat@durmishi.eu ose lajmërohen ne zyret tona: Magj, Prishtine – Ferizaj, km. 6 (te Hotel EMERALD) Veternik Prishtine, kontaktoni ne telefonin: 049 693 333.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?