AutoSalloni Alberti shpallë konkurs për këto pozita:

Auto-Limar

Kualifikimet:
Përvojë pune në auto-limari
Tjera:

  • Të jetë i besueshëm dhe i drejtë
  • Të jetë i respektueshëm dhe i sjellshëm
  • Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon

Për më detajisht rreth punëve do të informoheni gjatë intervistës.

Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi, të interesuarit të dergojne CV-ne në email adresen:
autosallonilalberti@hotmail.com apo të kontaktojen ne nr.e poshtë shenuar:
044 607 100
044 435 435


Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?