Me qëllim të ofrimit të shërbimeve me efikase ndaj kërkesave të shtuara për festat e fundvitit, Korporata HIB Petrol Sh.P.K, shpall konkurs për pozitat në të gjitha njësitë: 

BANAKIER————————————————————————————

Detyrat dhe përgjegjësitë:
•Të merr porosinë nga kamarieri;
•Të përgatisë pijet e nxehta si dhe ato alkoolike dhe jo-alkoholike në përputhje me standardet e Picerisë;
•Të sigurohet që hapësira e banakut të jetë e rregulluar dhe e pastruar gjatë gjithë kohës;
•T’i lajë gotat, filxhanat dhe pjesët tjera aksesore që  përdoren për pije.
•Të sigurohet që bari të jetë i furnizuar gjatë gjithë kohës me artikujt e nevojshëm;
•T’i përfundojë detyrat shtesë që janë të nevojshme për një funksionim efikas të punës së picerisë;
•Të jetë në gjendje  të pranojë përgjegjësi dhe detyra shtesë që i caktohen nga Udhëheqësit e picerisë

Kushtet:
•Të ketë përfunduar shkollimin e mesëm, përparësi me  shkollim hoteleri;
•Të këtë përvojë pune së paku 1 vit;
•Të jetë bashkëpunues dhe kolegial;
•Të jëtë ambicioz për punë;
•Mos të ketë pengesa ligjore për punë.

Të gjithë kandidatët e interesuar  për këto  pozita  mund të aplikojnë duke dërguar aplikacionin dhe CV:

Online: përmes webfaqës: http://hibpetrol.com/mundesi-punesimi/ ose duke dërguar aplikacionin në pikën më të afërt të HIB Petrol-it.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?