Detyrat

Të identifkoj Klientët potencial në mënyrë të vetëorganizuar;
Të kontaktoj Klientët dhe t’i ofrojë shërbimet e Kompanisë;
Të mbledhë të dhëna nga veprimtaria e tij dhe t’i paraqes ato për Konkludime të mëtutjeshme.

Kualifikimet

Njohja e gjuhës Gjermane
Aftësi të shkelqyeshme komunikuese;
Aftësi të shitjes

Tjera

Dërgoni CV-në tuaj në email: futuremedia.ks@gmail.com 

Mund të aplikoni edhe online në: www.futuremedia-llc.com 

Na kontaktoni edhe në viber/whatspp në numrin: 049 884 347 

Vendi juaj tashmë po ju pret!

Rruga Bajram Kelmendi, Prishtinë, Kosovë

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?