Kandidatet e interesuar duhet te plotesojn keto kushte per aplikim:

Te njohe mire excelin (jo tabela te thjeshta)
Të ketë së paku 3 vjet përvojë pune si depoist

Kandidatët të cilët perzgjedhen per pune duhet ti sjellin këto dokumente:

Kopjen e patentë shoferit dhe letërnjoftimit;
Çertifikatën nga mjeku për gjendjen shëndetësore
Çertifikaten se nuk është nën hetime nga autoritetet e shtetit

Te gjithe te interesuarit per kete pozite, CV-te e tyre dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen agskosovo@hotmail.com

Pas verifikimit te dokumentacionit vetem ata te cilet plotesojn kriteret e lartecekura  dhe futen ne rrethe te ngusht do te ftohen per tu intervistuar nga Komisioni mbi vlersimin dhe perzgjedhjen e kandidateve.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?