Kushtet:

 • Njohja e programit te MS OFFICE,
 • Të jeni person i motivuar dhe i përkushtuar,
 • Fakultetin ekonomik te përfunduar,
 • Njohja e programit te kontabilitetit Prodata,
 • Mosha 30 - 35 vjeç,
 • Njohja e gjuhes angleze perparesi.

Detyrat:

 • Rexhistrimin e produkteve (Hyrje dhe daljet),
 • Organizimi i stoqeve,
 • Raportimi tek menaxheri.

Ofrohet:

 • Kushte të mira të punes,
 • Paga 350 deri 400 Euro Neto.
 • Mbulohen shpenzimet e ushqimit dhe sigurimi,
 • Kontratë vjetore.

Orari i punes: Gjate muajve Mars - Shtator orari i  punes 15:00 -23:00 e Hënë e Shtune, pas gjashte muajve orari i punes 08:00-16:00.

Nëse po kërkoni një sfidë të re ose dëshironi të fitoni përvojë të re, ju lutemi na kontaktoni.

Ju mendoni se jeni i duhuri?

HR Partners është kontraktuar për rekrutimin dhe ju ftojmë të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj ne e-mail: hr@hrpartners.co

(Ju lutemi te cekeni ne subject poziten per te cilen aplikoni)

Afati i fundit për aplikim: 06.02.2019.

HR Partners është kompani e specializuar e shërbimeve të rekrutimit për Burimet Njerëzore. Misioni ynë është të menaxhojë talentin për rritje të qëndrueshme, me qëllim të ndërtimit të marrëdhënieve të afërta me vlera të qëndrueshme. Ne synojmë të sigurojmë, mbajmë dhe radhisim talentin kundrejt qëllimeve strategjike të klientëve tanë, derisa mbështesim kandidatët individualë për të aktualizuar potencialin e tyre, për të menaxhuar aspiratat e tyre dhe arritur aspiratat e tyre të karrierës. Mbajtja dhe përkushtimi i klientëve është fokus i praktikës sonë.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?