Roto Print shpk, shpall konkurs për pozitën: Dizajner Grafik, Prepress

Kerkesa: 

  • Te ket njohuri dhe pervoj ne fushen e dizajnit ,
  • Person kreativ ,
  • Te jetë i motivuar dhe inspiruar,
  • I gatshem qe te punoj nen presion dhe me afate kohore,
  • I gatshem qe te punoj ne menyre individuale dhe ne ekip,
  • Aftesi te mira te programeve  te nevojshme per dizajn grafik.

Detyrat :

  • Dizajnime sipas kerkesave te klienteve
  • Pergaditja e failave per shtyp
  • Montazha te ndryshme ne Prepress etj

Adresa : Agim Osaj , objekti i panaireve Prishtine

Te interesuarit te dergojne CV-ne ne e-mail: luan@roto-print.com , viganhoti@gmail.com 

Telefonat per kontakt: 049 657 600 / 049 325 551.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?