EDUKTORE NË AMERIKË

Një nga programet qe i ofron Global Work & Training Agency eshte programi Au Pair.

Programi Au Pair (Edukatore në Amerikë) është një program shkëmbimi arsimor dhe kulturor i projektuar për t’u dhënë shtetasve të huaj një mundësi të madhe për të jetuar me një familje pritëse amerikane dhe të marrin pjesë drejtpërdrejt në jetën, shtëpinë dhe shoqërinë e tyre.

Për tu konsideruar për programin Au Pair USA, kandidatët duhët të plotësojnë kërkesat e përcaktuara nga Departamenti Amerikan i Shtetit si:

– Të jetë në mes moshës 18 dhe 26 vjeç,
– Të kete njohuri të mira të gjuhës Angleze,
– Të posedojnë diplome të shkollës së mesme ose Universitare,
– Të kete provojë dhe pasion për kujdesin e fëmijëve.

Benefitet:

– Fito pagë vjetore prej mbi $10,000 për një vitë,
– Përfito diplomë arsimore (trajnime $500 deri $1,000),
– Pushime në Amerikë (all inclusive),
– Mundësi vazhdimi të programit për 12 muaj te tjerë.

Për të aplikuar vizitoni zyrën tonë që gjendet: Sheshi “Zahir Pajaziti”, mbi lokalin “Matisse”, Kati i III-të, Nr 10. Për informacione te përgjithëshme na kontaktoni në numrat e telefonit +383 (0)49 238 047; +383 (0)49 485 963.

Ju mirëpresim!

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?