Kompania Farmaceutike “Redoni HM” (Qarkullues me shumicë për produkte dhe pajisje medicinale) në Prishtinë, shpall konkurs për pozitën:

Farmacist të licencuar 

Detyrat, Aftësitë dhe kualifikimet e kërkuara:

- Përvojë pune me AKPPM-në, (Aplikimi për leje importi – Sistemi Barnatari)
- Pranimi dhe liferimi i produkteve farmaceutike tek institucionet shëndetësore
- Diploma Universitare , Fakulteti i Farmacise – Licenca në Farmaci
- Njohja e produkteve farmaceutike 
- Njohja e Gjuhës Angleze
- Njohuri Kompjuterike 
- 2 Vjet përvojë pune
- Patent Shoferi - Kategoria B

Të interesuarit të dërgojnë CV-it e tyre ne e-mail adresen: redonihm@gmail.com 

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?