A&B Marketing hap konkurs për 20 Call Agents për projektin tonë më të ri në Ferizaj.

Çka po kerkojmë?

• Kandidatë që njohin gjuhën Gjermane në mënyrë të shkelqyer.
• Te kenë aftësi te mira komunikimi.
• Të jenë të motivuar dhe të gatshëm për punë.

Çka ofrojmë ne?
• Trajnim profesional para fillimit te punes.
• Punë me klientë ekzistues (jo ColdLeads).
• Kushte të mira pune në një ambient cilësor dhe afatgjatë.
• Pagë fikse prej 600€ plus bonuse atraktive.
• Kontratë të rregullt dhe pagesë të kontributeve dhe pensioneve..
• Produkte të ndryshme profitabile.
• Shpërblime të ndryshme.

Ku të aplikoj ?
Dërgoni CV në: jobs@abmarketing.biz

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?