Kualifikimet
•  Shkolla e mesme e mjekësis (Drejtimi i përgjithshëm) ose Fakulteti i Infermierisë ,
• Përvoja e punës e preferueshme ,
• Njohja e gjuhës angleze ,
• Licenca e punës .

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në tuaj bashkë me foto dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni në spitalianaderm@hotmail.com

Vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen .


Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?