Gjinia: Femër 

Mosha: 20 – 45 

Kualifikimi: 

  • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
  • Të ketë përvojë pune në të njëjtën lami
  • Të jetë në gjendje për 8 orë pune
  • Të jetë e gatshme të punojë me orarë shtesë
  • Të jetë energjike dhe punëtore
  • Të ketë aftësi për të punuar në grup
  • E vëmendshme

 Detyrat dhe përgjegjësitë: 

Përgjegjëse : Larja, Hekurosja, klasifikimi të qarshafave, peshkirave etj. Të mirëmbajë dhe të raportoj tek udhëheqësi i sektorit.

Personat e interesuar duhet që të dërgojnë Cv me 1 fotografi , si dhe të gjitha rekomandimet që i posedojnë në:

Email: apliko@hotelgarden-ks.com 

Me Subjekt: Emërtimi i vendit të punës për të cilin konkuroni: 

Shembull 

Email: apliko@hotelgarden-ks.com

Subject: Lavanderi

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?