"Princ Massage", shpall konkurs per:

Masazhere ose praktikante me pagese

Ju garantojme seriozitet ne pune dhe ofrojme kushte shume te mira te punes!

Jemi ne Prishtine rruga Bajram Kelmendi, mbrapa teatrit Dodona.

Te interesuarat te na kontaktojne permes telefonit: +383 49 838 300.


Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?