Puntoret duhet te jene ne gjendje te punojn pune fizike,te kene patent shofer(B dhe C) per mjete me ngarkesa te renda.Ndersa per menaxher duhet te jete kualifikimi bachelor ne drejtimin e menaxherit.Kerkohen dhe 2 mjeshter per detyra tjera per me shume informata na kontaktoni.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?