Përshkrimi i punës:

  • Përgjegjës për mbushjen, ruajtjen dhe rritjen e pozicionimeve nëpër rafta dhe extra pozitave në markete të ndryshme,
  • Përgjegjës për kontrollimin e cmimeve.

Kualifikimet:

  • Kandidatët duhet të kenë së paku 1 vit përvojë pune në lëminë e ngjajshme,
  • Kandidatët duhet të posedojnë patent shoferi të kategorisë B.
  • Shkollimi i mesem është i domosdoshëm,
  • Diploma universitare e preferuar.

Kushtet per Aplikim:

Aplikacionin mund ta shkarkoni ketu (Ngarkoni dhe plotësoni në MS Word)

Aplikacioni shkarkohet në formën elektronike, dhe së bashku me CV-në ,dokumentet tjera dhe foton dërgohen në email adresën: Burimenjerzore@agrokor-ks.com

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?