Kualifikimet :
• Fakulteti i Mjekësis – Drejtimi i Përgjithshëm ,
• Licenca e punës ,
•  Njohja e gjuhës angleze .

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-në tuaj bashkë me foto dhe dokumentet e tjera shoqëruese duke përmendur pozitën për të cilën aplikoni në spitalianaderm@hotmail.com

Vetëm kandidatët e përfshirë në listën e ngushtë do të kontaktohen .

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?