Puntoret qe deshirojne te aplikojne per kete pune duhet te din te bejne montimin e mobileve dhe gjithqka qe ka lidhje me kete drejtim.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?