Kerkojme ndimes kuzhine me orar te plote pune 8 ore, me pervoje pune.

Kushtet që ofrojme ne:

Kontrat pune dhe
Pushim ligjor.

Kushtet qe kerkojme:
Të banoj në Prishtinë.

Takimet për intervistë merren vetëm me termine, qe mund te na shkruani në e-mail resto@lebouchon-ks.com. Ose ne numrin kontaktues te restaurantit +38349957888

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?