Te bene bluarjen e misirit,te pastroj ne vendin ku punon.Sjellja eshte niveli me i larte i nje puntori dhe paga do te jete qe punetori te jete i kenaqur.Vendi eshte pak i zhurmshem per arsyje te makinave.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?