Kushtet e punës:

  • Te jene te diplomuar ne nje nga lamite e mjeksise si mjeksi e pergjithshme,farmaci,infermieri,kimi  apo shkollen e mesme te mjeksise.

  • Te kene aftesi komunikuese dhe organizative

  • Te posedojne patent shofer 

Detyrat e punes:                                                                                                      

  • Të promovojë produktet e kompanisë në zonën përkatëse;

  • Të zhvillojë dhe mbajë marredhënie me personelin mjekësor;

  • Të raportojë në mënyrë periodike mbi ecurinë e punes

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne: geuropharm@gmail.com

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?