AutoSalloni Alberti shpallë konkurs për këto pozita:

Auto-Limar

Punë në Administratë (perkthyes)

Kërkon puntorë që njeh gjuhën Gjermane dhe Angleze në nivel të mirë në të folur dhe në të shkruar,të ketë njohuri te mira në Teknologji/informative (rrjete sociale) si fb, ins.etj.
Si dhe që ka përvojë në administratë.
Kualifikimet:

  • Diplomë universitare (e deshirueshme)
  • Të njohë mirë kompjuterin (programe të ndryshme është e preferuar)

Për më detajisht rreth punëve do të informoheni gjatë intervistës.

Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi, të interesuarit të dergojne CV-ne në email adresen:
autosallonilalberti@hotmail.com apo të kontaktojen ne nr.e poshtë shenuar:
044 607 100
044 435 435

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?