Auto Sela " Sh.p.k

Adressa: Fsh, Bardhosh, Prishtine

Mercedes-Benz -Sela Services, kompani qe merret me servisimin e automjeteve kryesisht te markes Mercedes Benz me nje eksperience mbi 25 vjeqare shpall konkurs per poziten 1 Praktikant  per servisimin e automjeteve duke qene qe po zgjerohen me ndertimin e servisit ne Fsh.Leban, Prishtine 

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

  • Mosha e preferuar 23-35 vjec.
  • Aftësi menaxhimi dhe organizimi.
  • Eksperiencë në fushën e Mekanikes.
  • Lejë drejtim automjetit.

Te kontaktohen ne numerat : 0038344 622 199, 00383 44 294 446

Adressa : Fsh, Bardhosh ,Prishtine ,perball Albi Market.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?