Kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë Universitare në Fakultetin e Psikologjise – studimet master në Psikologjinë Klinike
  • Licencë psikologu
  • Përvojë pune në këshillim dhe psikoterapi
  • Gjuhë angleze apo Gjermane – obligative

Të interesuarit duhet të sjellin CV me foto, letër motivuese, dokumentet tjera mbeshtetese (diploma, çertifikata trajnimi, referenca ). CV dhe letra motivuese te jene ne gjuhën angleze.

Aplikacionet mund ti dorëzoni personalisht në adresën : Rr. Bislim Bajgora – Te rampa 40000, Mitrovice, tel 028 535 602

Aplikacionet mund ti dërgoni edhe përmes adresës elektronike: finance.department@diakoniekosova.org

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?