Kualifikimet

 • Personat  te cilet  kanë përvojë pune  ne Agjensione në plotësimin e dokumentëve si dhe njohjen e  gjuhës  Gjermanedhe Angleze kanë përparësi.
 • Të dine  Gjermanisht  apo Anglisht,
 • Të kenë njohi kompjuteri
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.

Tjera

 • Vendi i punes:  Prishtine afer Ambasades Gjermane .
 • Punët që do kryhen janë:
 • Ben termine online per te gjitha vizat qe jep Ambasada Gjermane
 • Po ashtu  plotëson edhe  aplikacione (formular) .
 • Plotëson edhe formular edhe per ambasadat  tjera sipas nevojes ..
 • Ben sigurime shendetsore ne udhëtim.
 • Te gjithe te interesuarit  ju lutem  dergoni  cv  tuaj ne email adresen  votra.travel@gmail.com
 • Personat  te cilët i plotësojnë kriteret do të kontaktohen permes  telefonit  per intervistë

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?