Ofrimi i punësimit: Punësim i menjëhershëm – përparsi kanë persona të licencuar për siguri fizike nga Ministria e Punëve të Brendëshme.

Vendi i punës do të jetë në objekte Institucionale dhe private.

Kualifikimet dhe aftësitë e përgjithshme që kërkohen nga kandidatët:
– Te kenë te përfunduar së paku shkollën fillore;
– Mos te kenë qenë të dënuar apo ndjekur penalisht;
– Aftësi të shkëlqyeshme të komunikimit, raportimit dhe qasjes në punë;
– Aftësi për të punuar në situata stresuese;
– Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore në ambient dinamik.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune prej orës 09.00 në zyrën Qendrore të kompanisë, adresa: Rr. Enver Maloku nr. 108/1 Bregu i Diellit (në objektin  Furra Qerimi  1, kati IV-të), Prishtinë, ose i dërgoni CV-të përmes postës elektronike në e-mail adresën: apliko@deltasecurity.biz

Afati për aplikim është i hapur nga data 04.02.2018 deri 06.03.2018, çdo ditë nga ora 09:00 deri ne ora 17:00.

JU MIREPRESIM!

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?