Kushtet dhe detyrat :

  • Pervoje pune nderveprimi me kliente;

  • Njohja e gjuhes angleze eshte e domosdoshme (njohja e gjuheve tjera te huaja eshte perparesi);

  • Aftesi te mira ne programet baze kompjuterike;

  • Planifikimi dhe organizimi i akomodimit dhe shërbimeve të tjera të pritjes se mysafireve;

  • Trajtimi i kërkesave dhe komenteve të klientëve si dhe adresimi i tyre;

  • Ndërlidhja e komunikimit me sektoret tjere te hotelit;

  • Hartimin e të dhënave statistikore të akomodimive.

  • Menax.l.himi i punës dhe trajnimi i ekipit në recepcion;=

  • Menaxhimi i kalendarit te rezervimeve permes programeve kompjuterike;

  • Kerkohet pervoje e punes mbi 3 vjecare;

Punohet ne dy turne: 07:00 – 15:00 dhe 15:00 – 23:00.

Punohet 6 dite te javes.

Oret jashta orarit te rregullt paguhen shtese.

Të interesuarit të na kontaktojnë në kete numer te telefonit: 049 43 43 66.

Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?