Kandidatet e interesuar duhet te plotesojn keto kushte per aplikim:

  • Pervoj pune se paku 1 vite me klient
  • Njohja e gjuhes angleze
  • Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira ndernjerzore komunikuese
  • Te jete e gatesheme te punoj me orar fleksible

Benefitet:

  • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi.
  • Pagesa permes Bankes
  • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi
  • Orar te rregullt

Te gjitha te interesuarat per kete pozite, CV-te e tyre me foto dhe referencat mund ti dergojn ne email adresen sixtkosova@gmail.com


Pas verifikimit te dokumentacionit vetem ata te cilet plotesojn kriteret e lartecekura  dhe futen ne rrethe te ngusht do te ftohen per tu intervistuar nga Komisioni mbi vlersimin dhe perzgjedhjen e kandidateve.


Raporto

Report icon 0178065b5e305511a09c5097349c95290c3389a781530832904743d32b19e424

Shkruani në detaje shqetësimin tuaj.


Keni ndonjë problem rreth kësaj shpallje?